Projecten

Hieronder zijn al onze tevreden klanten met hun website waarneembaar. Kunnen wij u ook een vliegende start bezorgen, bekijk hier of we u ook op weg kunnen helpen met een nieuwe website of op marketing gebied.

Coming soon.

Joost de Jong

Tulpenexpert, Mr. Tulip Tours

Coming soon…

Sociëteit het Forum

Mijn zoon liet de naam Poffertjes Webdesign vallen. Een week later was ik die naam nog steeds niet vergeten, slimme naam dus. Daarom Siebe van Boxtel uitgenodigd, mijn wensen en gedachten kenbaar gemaakt en hem de vrije hand gegeven om een opzet te maken. Het was in één keer raak! Siebe heeft heel goed begrepen wat ik voor ogen had en in een hele korte tijd een prachtige website voor me gebouwd. Poffertjes Webdesign mag er trots op zijn, ik in ieder geval zeker!

Teun Kapteijns

Gitaarbouwer, Kapteijns Guitars

Er wordt door Siebe en Thijs goed meegedacht over de ontwikkeling van een website. Zij nemen initiatief en geven advies op maat. Daarnaast geven zij een heldere toelichting over wat zij hebben ontwikkeld en leggen uit hoe je er mee om kan gaan.

Bram Holtgrefe

Eigenaar, Carsultancy

Vanwege het tienjarig bestaan van Herendispuut Comitatus, vonden wij het nodig tijd om onze website te reorganiseren. Door gebrek aan talent binnen onze groep, hebben wij dit uitbesteed aan Poffertjes webdesign. Poffertjes webdesign heeft aangetoond dat zij over het nodige talent beschikken, wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat!

Ik, Thijs Kapteijns denk dat Poffertje webdesign het juiste adres is voor hulp bij het maken of reorganiseren van je website!

Thijs Kapteijns

Lid, Herendispuut Comitatus

Op Poffertjes Webdesign kun je altijd rekenen! Ik ken Thijs als drummer van de band Impulse. Hier heeft hij ook de website van Impulse voor zijn rekening genomen. De website is snel, duidelijk en voorzien van alle nodige informatie!

Jorg van de Ven

Bassist, Impulse

Neem contact op!

Wees geen pannenkoek, neem contact op met de poffertjes. De deur staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie.

Poffertjes webdesign

Wij van Poffertjes Webdesign bakken de perfecte website voor u! Met ons geheime recept heeft u in een handomdraai een volledige responsive website én wordt uw bedrijf online gevonden, tegen een betaalbare prijs.

© 2018 Poffertjes Webdesign

VOLG DE POFFERTJES

Pin It on Pinterest

Share This