Diensten

Het totaalpakket met alle ins en outs van webdesign tot marketing!

WEBDESIGN

Poffertjes designed voor u een mooie en eigentijdse website, gemaakt naar uw wensen. Wij stellen een concept design op samen met u. Aan de hand van dit design beginnen we met het bouwen van uw nieuwe website. Deze website wordt op een online omgeving gebouwd zodat u te allen tijde kunt kijken hoe het er voor staat met uw nieuwe online visitekaartje. Naast een strak design, zorgen we er ook voor dat uw website volledig responsive is. Dit houdt in dat de website schaalt naar de grote van uw scherm. Zo ziet hij er niet alleen op een computer, maar ook op een tablet en telefoon goed uit.   Voor uw nieuwe website wordt gebruik gemaakt van het CMS systeem WordPress. Met deze techniek kunt u uw website snel en gemakkelijk beheren. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor u doen!

SECURITY

Vandaag de dag is security erg belangrijk. Met bestaande en nieuwe wetten rondom de veiligheid van uw klant- en persoonsgegevens loopt u een groot risico op een boete. Wij zorgen er voor dat uw nieuwe website zo goed mogelijk beveiligden wordt, zodat deze aan de nieuwe eisen voldoet.

COMBIPAKKET

Voor de beveiliging en het up-to-date houden maken wij gebruik van een tweetal applicaties Ithemes Security Pro en Ithemes Sync. Ithemes Security Pro zorgt ervoor dat hackers buiten de deur worden gehouden, door gebruik te maken van een Captcha (Google V3) en twee- staps-verificatie. Ithemes Security Pro repareert veel voorkomende fouten, verwijderd malware, stopt automatische aanvallen en helpt de gebruikers zijn gegevens beveiligen. Ithemes Sync helpt om de website up-to-date te houden, dit is het meest belangrijke om hackers buiten de deur te houden. Het grootste gevaar zit in verouderde plug-ins.

HOSTING

Om uw website online te zetten, is het van belang dat u een server “huurt” waarop dit gebeurd. Dit wordt ook wel webhosting of hosting genoemd. U kunt ervoor kiezen om dit bij een 3e partij af te nemen. Echter kunt u er ook voor kiezen om dit bij Poffertjes Webdesign af te nemen. Wij zorgen er dan voor dat uw website online staat zodat mensen uw nieuwe visitekaartje te allen tijde kunnen bekijken. Wij bieden U drie verschillende hosting pakketten zoals hieronder beschreven. Mocht het zijn dat er niets tussen zit wat voor u passend is, gaan we zoeken naar een oplossing die wel voor u geschikt is!

Geef hier uw keuze van uw diensten door:

Wilt u een domeinnaam afsluiten bij Poffertjes Webdesign?

Naar welk Hostingpakket gaat uw voorkeur uit?

Security

Ik ga akkoord met de privacy policy, algemene voorwaarden en ben me ervan bewust dat alle prijzen excl. BTW zijn (1 totaalfactuur per kalenderjaar).

Poffertjes webdesign

Wij van Poffertjes Webdesign bakken de perfecte website voor u! Met ons geheime recept heeft u in een handomdraai een volledige responsive website én wordt uw bedrijf online gevonden, tegen een betaalbare prijs.

© 2021 Poffertjes Webdesign

VOLG DE POFFERTJES

Pin It on Pinterest

Share This