OVER POFFERTJES WEBDESIGN

Wie zijn wij?

Over poffertjes

Poffertjes Webdesign is opgestart in de zomer van 2016, de jonge onderneming is ontstaan uit twee studenten van de opleiding Businesss IT & Management. Poffertjes Webdesign richt zich specifiek op jonge, groeiende ondernemingen. Door mee te denken met de ondernemer bieden we webdesign met een moderne, innovatieve en frisse look met daarbij een goede (online) marketingstrategie om de doelgroep op de juiste manier te benaderen. Doordat we een klein team hebben, werken we nauw samen en kunnen we het hele totaalpakket aanbieden voor een betaalbare prijs.

Maak kennis met de gezichten achter de schermen

Over Poffertjes - Siebe van Boxtel

Siebe van Boxtel

Mede-Bakbaas, Web Designer
Applicatieontwikkelaar
Business IT & Management

Over Poffertjes - Thijs van Haren

Thijs van Haren

Mede-Bakbaas, Web Designer
Applicatieontwikkelaar
Business IT & Management

Innovatieve Websites

Bij Poffertjes Webdesign wordt altijd een innovatieve website naar uw wensen gerealiseerd. De website helpt u uw gestelde doelen snel en effectief te behalen. Daarnaast kunt u voor uw bedrijf een passen marketing recept krijgen!

Snelle levering

Wanneer poffertjes te lang in de pan liggen dan verbranden ze. Dit is iets wat wij ons heel goed realiseren en daarom werken wij ook hard om uw website zo snel mogelijk op te leveren. Kwaliteit is vanzelfsprekend en wij leveren de website altijd voor de deadline op.

Wordpress

Voor uw nieuwe website maken we gebruik van het CMS-systeem WordPress, hierdoor kunt u ervoor kiezen om de website voor een deel in uw eigen beheer te nemen. Wij maken u wegwijs met behulp van instructievideo’s en persoonlijke training. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om het beheer volledig door de Poffertjes te laten doen.

Heldere communicatie

Afspraak is afspraak, daar kunt u bij ons vanuit gaan. Wij staan ook buiten kantooruren voor u klaar voor vragen en aanpassingen. Daarnaast wordt uw website altijd in een live omgeving gebouwd zodat u te allen tijde de voortgang van uw nieuwe visitekaartje kunt bekijken.

Neem contact op!

Wees geen pannenkoek, neem contact op met de poffertjes. De deur staat altijd open voor een vrijblijvend gesprek met een goede kop koffie.

Poffertjes webdesign

Wij van Poffertjes Webdesign bakken de perfecte website voor u! Met ons geheime recept heeft u in een handomdraai een volledige responsive website én wordt uw bedrijf online gevonden, tegen een betaalbare prijs.

© 2018 Poffertjes Webdesign

VOLG DE POFFERTJES

Pin It on Pinterest

Share This